Арестант нападна полицай с метла и избяга, хванаха го

44

Криминалисти на ОДМВР-Бургас задържаха издирвания 28-годишен мъж

В резултат на предприетите бързи оперативни действия той е установен на територията на Карнобат. Както вече съобщихме 28-годишният мъж от с. Градец е излежавал присъда, издадена от  Карнобатския районен съд по реда на Указа за борба с дребното хулиганство – 14 дни задържане в поделение на МВР и полагане на обществено-полезен труд.  Вчера, към 17.25 ч., при почистване на обект в близост до Морската градина, издебвайки смрачаването, мъжът нападнал охраняващия го полицейски служител, с дървената дръжка на метлата му нанесъл удар в областта на гърба и е избягал.

Веднага след получения сигнал стартираха оперативно-издирвателни действия на територията на Бургаска област. Мъжът бе обявен за издирване, потърсено бе съдействие и на гражданите. В резултат на предприетото разследване днес към 10.30 часа той е установен и задържан на територията на Карнобат. Предстои връщането му в ареста на ОДМВР-Бургас.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама