Пияна жена се заби в квартален магазин

106

Жена катастрофира, забивайки се с автомобила си в квартален магазин за хранителни стоки в Пловдив.

39-годишната шофьорка е тествана с дрегер, който е показал над 1.7 промила алкохол. Тя е задържана за 24 часа, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 11 ч днес на улица „Лозарска“. Според очевидци кола с хасковска регистрация се врязала във врата на бакалия в квартал „Коматево“ с поне 50 км/ч. Нямало спирачен път, нито опит да бъде избегнат удар.

Водачката не успяла да спре на паркинга и се забила във витрината. Свидетели заявиха още, че тя излязла клатушкайки се от автомобила и извела навън кучето си, което също било в автомобила, съобщи „Марица“.

„По чудо няма пострадали. Обикновено на това място майки от квартала оставят количките си, докато пазаруват“, коментира пред bTV собственикът на магазина.

Междувременно верижна катастрофа с три автомобила затрудни движението на пътя Пловдив-Карлово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. Към 16.30 часа е получен сигнал, че между село Граф Игнатиево и Пловдив са се сблъскали „Фолксваген“, „Ситроен“ и „БМВ“. Няма пострадали. Водачите обаче да преминават с повишено внимание и съобразена скорост в участъка, препоръчаха от полицията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама