Хванаха мъжете, вандалствали в асансьор на варненска болница (ВИДЕО)

247

Полицията е установила и хванала за няколко часа двамата млади мъже, вандалствали в новия асансьор в МБАЛ „Света Анна“ на 3 ноември.

Те са откраднали 7 броя осветителни тела.

Задържаните са на 24 и 32 години, съобщиха от ОД на МВР – Варна за медията ни. Според информация на „Нова Вест“ това са Александър Петков и молдовецът Максим Дериволков. И двамата са познати на МВР. Запознати коментират, че Александър е лежал в затвора и работи в магазин в района на „Чаталджа“.

По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Те са задържани за срок до 24 часа.

В понеделник от МБАЛ „Света Анна – Варна“ до медиите и органите на реда бе изпратено видео от камерата в асансьора в Терапевтичния корпус на комплекса, на което ясно се виждат лицата на хулиганите. На записа се вижда, че по неясни причини мъжете се опитват да повредят осветлението и показват неприлични жестове.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама