Предизборните кебапчетата се завърнаха във Видинско

73

Огнян Ценков от ГЕРБ и Цветан Ценков – местна коалиция СДС, са на балотаж във Видин. Там се завърна позабравената търговия с кебапчета на изборите. Наш екип видя как специалитетът се продава пред изборните секции в ромския квартал „Нов път“.
Макар и преди обед кебапчетата се оказват търсена стока в квартала, а пред секциите в училището има опашки и голям интерес за гласува. От Общинската избирателна комисия не могат да кажат дали търговията пред секциите е нарушение.

Павел Петков, председател на Общинска избирателна комисия – Видин: Ще направим проверка и ще видим дали има някакво нарушение, но без да съм се запознал в детайли със случая не бих желал да коментирам.
Буквално пред входа на двора на училището има и разлепени агитационни материали за единия кандидат-кмет на Видин.

Павел Петков: Не би следвало да има агитационни материали на по-малко от 50 метра.
От Общинската избирателна комисия разпоредиха на секционните комисии да проверят дали материалите са поставени на повече от 50 метра от секциите.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама