Дневен хороскоп за 3 ноември

87

Овен
Ще се радвате на появата на добри идеи, които ще успеете да реализирате, благодарение на своевременната помощт на близките. Самостоятелната дейност също ще бъде ефективна, но пък ще е доста уморителна. Възможни са незапланувани разходи. Ще се появи възможност да промените нещо в личния си живот. Ще Ви бъде по-лесно да вземете правилно решение, ако сте готови да се вслушате в съветите на по-възрастните. Денят е доста подходящ за приятелски сбирки и срещи с неформална обстановка.

Телец
Благодарение на Вашето постоянство и усърдие, че успеете да постигнете увеличение на доходите. Днес са вероятни и проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка… Лесно завоювате симпатии, но не дооценявате хората, с които имате работа. За този ден илюзиите са достатъчни, но скорошно разочарование е неизбежно. И внимателно с покупките – днес ще купувате не точно онова, което Ви е нужно…

Близнаци
Време е да се огледате наоколо. Някъде наблизо ходи онзи, с когото може да изживеете спокоен и наистина щастлив живот. Имате семейство и сте напълно щастливи? Тогава се опотайте да поговорите спокойно, да изгладите разногласията и наистина да продължите да живеете дълго и щастливо… Макар и да не са много приятни, обясненията понякога са задължителни.

Рак
Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв
Днес ще Ви се стори, че на Вашия любим човек не му е така интересно да общува с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо усещане, свързано с това, че просто има лош ден и натоварването му е прекалено голямо. Съгласете се, че при такова положение човек не може да чувства нищо друго, освен зверска умора.

Дева
За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни
Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при обшуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион
Ограничете деловата си активност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става около Вас, но от това няма никаква нужда. Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова – от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте до целта, отколкото си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Ако има някой, който да обича романтиката, това сте Вие. Обичате любовта, заедно с всички изненади, красиви жестове и допълнителни емоции, които вървят заедно с нея. Например увлечението преданността и всички жестове, които продължават секунда по-дълго – с тях всичко е казано. Пригответе се за още един подобен ден, в който (по мнението на представителите на Вашия знак), просто не може да по-хубаво. Само разбира се, ако не се намери експерт, който да знае как да подобри идеалното.

Козирог
Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей
Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие умеете да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Риби
Предстои Ви да направеите важно откритие – колкото по-неочаквано, толкова по-значително. Ако целите промени, може да използвате този ден, за да им поставите началото. Сега е оптималния монент, за да се заемете с нещо съвсем ново, както и да изпитате своите сили на съвсем ново поприще. Предизвиквате силни чувства у хората, които Ви заобикалят, но те не винаги са приятни, и затова днес може да си спечелите и приятели, и врагове. Не е желателно да си определяте важни срещи за втората половина на деня. През това време ще е сложно, да настоявате на своето.
Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама