Младеж е с опасност за живота, след като катастрофира, избяга и остави приятелите си на мястото

122

Шофьор е с опасност за живота, след като катастрофира, избяга от местопроизшествието и остави на мястото няколко други младежи.

На 31 октомври около 22:00 часа е получено съобщение за катастрофа по пътя между добричките села Полк. Иваново и Кочмар., информират от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На място е установени силно деформиран и увреден лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. При огледа в близост до МПС са установени 4 души на възраст между 17 години и 20 години. В хода на работа е установено, че водач на автомобила е мъж на 21-години, от с. Нова Камена, обл. Добрич, който напуска произшествието и се укрива. Същия е установен в жилището си и отведен в МБАЛ Добрич в реанимация с травма на глава, гръден кош, перфорация на бял дроб, с опасност за живота.

Пострадал е и возещия се в МПС, младеж на 17, години, който е настанен в МБАЛ Добрич с черепна травма, без опасност за живота. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама