Кметът на Скопие забрани на Цеца да пее на площада

66

Кметът на македонската столица Скопие Петре Шилегов категорично е забранил провеждането на концерт в центъра на града на сръбската фолк-певица Цеца Величкович, предаде БГНЕС.

„При мен дойдоха собственици на казино и поискаха да наемат централния площад в Скопие за провеждането на концерт на чалгаджийката Светлана Ражнатович, по-известна като Цеца Величкович. Те ми предоставиха и цялостна програма за 18 ноември. Естествено, аз отказах. Докато аз съм кмет на града, площадът няма да се дава под наем“, каза още Петре Шилегов.

Величкович беше жена на Желко Ражнатович, по-известен като Аркан. Той беше един от най-известните паравоенни командири във войните в бивша Югославия и отговорен за смъртта на много босненски мюсюлмани. Аркан беше убит на 15 януари, 2000 година, във фоайето на белградския хотел „Интерконтинентал“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама