Слави публикува програмата на телевизията си, вижте с какво започва

279

Oт 1 ноември сигналът на „7/8 ТВ“ ще бъде достъпен в ефира на всички кабелни и сателитни разпространители в цялата страна.

Това написа Слави Трифинов в своята фейсбук страница.

Той пояснява, че до реалния старт по телевизията ще се излъчва информационно-развлекателен блок.

Той ще може да бъде гледан от зрителите в цялата страна на 78-и канал за всички кабелни и сателитни оператори, а за абонатите на „Булсатком“ – на 178-и канал.

Програмата ще започне на 4 ноември в 19.00 ч. с TV DIGEST (I част) – развлекателно-информативен блока, а в 19.30 със „Студио Хъ“ – коментарно-публицистично предаване. Между 20.25 и 20.30 ч. Иван Атанасов – Ванката ще представи прогнозата за времето.

Следват „Вечерта на актьорите“ – забавно-хумористично предаване, отново „Времето с Иван Атанасов“, „Шоуто на сценаристите“ (I част) – информационно-сатирично предаване.

„Вечерното шоу на Слави Трифонов“ ще бъде между 22.00 и 22.55 ч. След него е „Времето с Иван Атанасов“. От 23:00 – 23:30 – „Шоуто на сценаристите“ (II част).  Програмата завършва с TV DIGEST (II част) в полунощ.

Пълната програма за седмицата можете да откриете в публикацията на Трифонов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама