Да помогнем на малкия Макси да проходи

49

Здравейте приятели на това борбено и упорито момченце Макси. Той всеки ден преодолява най различни трудности за да може да постигне своята мечта, да може да проходи и да бъде на крачета сред своите приятели на детската площадка.

Така се обръщат близките на детето от Пловдив към всички, които могат да му помогнат.

За да проходи Максимилиан се нуждае от вас, от вашата помощ за да може да продължи това дълго лечение и ние всички заедно да го видим на крачета.
Моля ви протегнете ръка на този сладур, също ви молим да споделяте апела за да достигне до хора с добри сърца които ще помогнат за лечението.

Освен това семейството има нужда от средства за всекидневни процедури, рехабилитация, логопед, хидротерапии, лекарства и др. Заболяването – ДЦП изисква постоянство, лечението е дълго и много продължително, дори да проходи са нужни рехабилитации. Всичко това по груби изчисления струва 1000 лв. месечно.

Благодарим ви !
Който иска да помогне на Макси може да го направи на дарителската сметка :
BIC- UNCRBGSF BG54UNCR70001521431391 в лева BG70UNCR70001521431394 в евро Титуляр – Максимилиан Младенов
или на PayPal smetka : irina.maksi@mail.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама