Варненка с три висши триумфира на „Мисис България“ (СНИМКИ)

419

Варненката Мануела Парушева грабна титлите „Мисис България Universal 2019“ и „Мисис България Charity“ от 21-вото издание на конкурса „Мисис България“.

Той се проведе на 25 октомври в балната зала на столичен хотел.

Журито избра 14 финалистки, които се конкурираха за титлите „Мисис България Universe“, „Мисис Бългaрия Europe“, „Мисис България World“ и „Мисис България International“.

Снимка: Личен архив

Бяха избрани и сребърните финалистки, които ще представят България на международни конкурси. Сред тях е и варненката. Тя се надява, че ще успее да представи достойно родния си град и България на тях.

Снимка: Личен архив

Мануела Парушева е на 30 години. Тя е омъжена, има дъщеря. Икономист по образование. Има три висши образования, а в момента учи четвърто в Медицинския университет във Варна. Говори два езика, свирила е на пиано и флейта, занимавала се е и с балет. Повече от 10 години успешно се развива в сферата на маркетинга. Красавицата в  момента работи във фармацевтична компания.

Девизът ѝ е: „Когато всичко е срещу мен, знам, че самолетът излита срещу вятъра, а не с него“.

Снимка: Личен архив

За „Нова Варна“ тя сподели, че участието ѝ в конкурса е нейна детска мечта, а каузата му е това, което най-силно я е мотивирало да участва в него.

Мануела смята, че жените успешно могат да съчетават кариерата, личния живот, семейството и обществените каузи.

Иска да даде личен пример като жена, която успешно балансира между кариерното и личностното развитие, семейството и обществените каузи, в които се включва и организира от дете.

Снимка: Личен архив

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама