Холивудска звезда заведе 1000 сирачета на военни в „Дисни уърлд“ (СНИМКИ)

119

Актьорът е добре познат в Холивуд със своята дарителска дейност

Американският актьор Гари Синийз, добре познат на публиката от ролите му като във „Форест Гъмп“, „Зелената миля“, „Аполо 13“ и „От местопрестъплението: Ню Йорк“ зарадва деца с мил жест Той заведе над 1000 сирачета на американски военни в „Дисни уърлд“ напълно безплатно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Had a great time at the Happiest Place on Earth today. Thank You, @waltdisneyworld !!!

Публикация, споделена от Gary Sinise (@garysiniseofficial) на

Актьорът е добре познат в Холивуд със своята дарителска дейност. Той е основал фондацията „Синийз“, чиято цел е да отдава почит към сирачета на военни семейства и да им помага.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#Repost @entertainmenttonight with @get_repost ・・・ No child left out. 💙 The @garysinisefoundation made sure fallen soldiers’ kids got a heartwarming holiday treat. #SnowballExpress2018

Публикация, споделена от Gary Sinise Foundation (@garysinisefoundation) на

„Никога не можем да покажем благодарността си към нашите герои, но определено можем да се справим по-добре в опитването“, казва Синийз.
Една от последните му инициативи е насочена към децата на войници, останали сираци или полу сираци. Повече от 1750 деца изживяха магични пет дни в „Дисни уърлд“ напълно безплатно, водени от Гари Синийз.

„Най-важното за мен е децата да не се чувстват сами“

 

В „Дисни уърлд“ бяха вдигнати 600 знамена в памет на загинал войник и родител.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама