Камериека подава рокля на Лейди Гага, забравена в хотел

89
Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, след като певицата я забравила по време на свой престой.
Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година. Началната цена на тоалета е 8000 долара, съобщава „Пейдж Сикс“. Пo думите на камериерката Сара Корея певицата е забравила ценния тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с подробностите.
Камериерката обяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени вещи в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, служителите на бюрото, следвайки правилата, я предали на този, който я е донесъл, тоест на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.
Роклята се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders.
Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим. Но не е изключено модната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи „Златен глобус“ за филма „Роди се звезда“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама