ГЕРБ: „Чакаме Костинброд 2“

54

От политическа партия ГЕРБ дадоха пресконференция, на която обявиха шокираща новина. „Имаме информация в аванс, че съвсем скоро ще има опити за нова афера, подобна на тази преди няколко години в Костинброд““, заяви Томислав Дончев.

„Имаме вътрешна информация за това“, добави той. Цветомир Паунов направи разбор на резултатите от местните избори, като подчерта напредъка на партията от последните избори през 2015 г. „Кметове на общини първи тук през 2015 г. са 91 общини на първи тур. Спечелихме в 11 областни града през 2015 г., а на изборите в неделя 8 областни града“, каза Паунов.

От всички областни градове единствено в Пазарджик, Ямбол и Кърджали кандидатите на ГЕРБ не отиват на балотаж. „Електоралната картина след първия тур съотношението ГЕРБ:БСП е две към едно. ГЕРБ печели в 163 от 265 общини в цялата страна и увеличава общинските си съветници с 80 в цялата страна, а те са 1807 в цяла България“, добави още Паунов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама