19-годишна загина, след като се обърна и падна в пропаст

100

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа на пътя между Кърджали и ГКПП „Маказа“ при отбивката за село Загорско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента, който е станал на прав участък преди завой, е подаден около 8 часа. По неясни все още причини младата водачка е изгубила контрол върху лекия автомобил „Ситроен“, който е излетял от пътя и се е обърнал в коритото на реката. Момичето е загинало.

Предполага се, че шофьорката е управлявала ситроена с висока скорост.

Районът от пътя Кърджали-Маказа при отбивката за село Загорско е известен като „отсечката на смъртта“. Това е четвъртата катастрофа със загинал от началото на тази година. В средата на април там стана инцидент с участието на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан, при която загина 6-месечно бебе. През юли в същия район смъртоносно беше прегазен глухоням велосипедист. На няколко километра от мястото през август при четворна катастрофа загина и млада жена.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама