Конър Макгрегър обяви завръщането си

34

Голямата звезда на бойните спортове – Конър Макгрегър, обяви своето завръщане в октагона.

ММА боецът ще се бие на 18 януари в Лас Вегас, като съперникът му все още не е ясен. Такъв обаче със сигурност ще има, убеден е ирландецът.

Последният му мач бе през миналия октомври, отново във Вегас, когато загуби от Хабиб Нурмагомедов, в най-скъпия ММА мач в историята, пише dir.bg.

През тази година той често менеше мнението си. Опита да вземе част от акциите на UFC, без намерение да се бие. След това пък решаваше, че иска да се върне в октагона. Той непрестанно бе сниман по баровете из цял свят, дори се замеси в скандал, удряйки възрастен мъж в Ню Йорк.

Е, явно иралндецът вече е избистрил решението си, защото се завръща. Мнозина смятат, че голямата цел е реванш срещу Нурмагомедов.

Макгрегър съобщи всичко това на специална пресконференция в Москва.

„Всичко е уговорено, ще имам мач на 18 януари. Не ми пука, който е противникът.

Нужни са 66 дни, за да свикнеш с режима, за да се подготвиш.

Вече си лягам рано, ставам рано. Изпипал съм детайлите, фокусиран съм върху мача. Няма да пия.

Ще се завърна в добра форма, а плановете са след време да се бия с победителя от Нурмагомедов – Фъргюсън или Джордж Масвидал – Нейт Диаз“, сподели Макгрегър.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама