Арестуваха мъж, който бие детето си, защото не можело да ходи

185

Полицията в Саудитска Арабия е арестувала мъж, който периодично е малтретирал и биел дъщеричката си, която била едва на няколко месеца. Причината според обясненията на баща ѝ е била, че малката не знаела как да ходи на краката си, а вместо това по цял ден пълзяла.

За назидание мъжът е удрял и редовно биел малкото момиченце, а някои пъти дори е стигал дотам да я вдига и пуска на земята.

Заради разпространено видео в социалните мрежи как малтретира бебето властите в арабската държава са се самосезирали и са установили местонахождението на палестинския гражданин Юсуф Алкютай, информира “La Vanguardia“.

Въпросното видео възмути целия арабски свят, като по-голямата част от потребителите поискаха детето му да бъде незабавно отнето, а той да бъде подведен под съдебна отговорност.

От своя страна мъжът се извини за постъпката си и сподели, че вината е на съпругата му, която го напуснала и го оставила да се оправя сам с четирите им деца.

,,Вместо да ме обвинявате, би трябвало да се молите за мен и да ме съжалявате“, категоричен е Юсуф Алкютай.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама