5 холивудски звезди, страдащи от коварно заболяване

43

Диабетът е коварно заболяване и никой не е имунизиран срещу него. От него страдат както обикновени хора, така и известни личности.

Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 показва звездите, които се борят с този проблем, информира „Дарик“:

Салма Хайек

Актрисата е развила гестационен диабет, докато е била бременна с дъщеря си Валентина. Обикновено това състояние изчезва след раждането, но увеличава риска от развитие на диабет тип 2.

Ник Джонас

Певецът сподели в интервю през 2007г., че страда от диабет тип 1. Това състояние е довело до загуба на тегло и чувство за непрестанна жажда.

Том Ханкс

През 2013 г. Том Ханкс е диагностициран с диабет тип 2, за който вини себе си. Според него той не се е грижил достатъчно за здравето си, поради което рязко е качвал или свалял килограми.

Холи Бери

Може би не са много хората, които знаят, че през 1989г. актрисата припада на снимачната площадка на филма „Living Dolls“, след което изпада в кома. След като се събужда, лекарите й казват, че страда от диабет тип 2, който е причинен в следствие на промени в начина й на живот.

Шарън Стоун

Актрисата гледа позитивно на диабета. Тя споделя, че именно заради него успява да запази перфектната си форма.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама