Фирма дава работа на 400 души в Пазарджик

52

В Пазарджик днес официално бе открита нова производствено-логистична база, в която ще работят 400 души.

На церемонията управителят на „Ариете България“ Петър Зарев изказа специална благодарност на общинската администрация на Пазарджик за съдействието при реализиране на инвестиционния проект, предаде БТА.

Фирмата работи от шест години на българския и международните пазари в областта на автомобилната индустрия и логистиката.

През 2018 г. в Пазарджик са закупени 82 000 кв.м за строеж на собствена база. Първият етап е завършен и на площ от 5 000 кв. м са разположени сгради за складово-производствени нужди. Инвестиционният проект е на три етапа като се планира базата да се разшири до 42 000 кв.м застроени площи, което ще осигури трудова заетост на повече от 1000 работници.

Непосредствено след символичното прерязване на лентата бе дадено начало на строителството и на втория етап, който включва 7 000 кв. м производствени площи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама