Слави Трифонов обяви началото на телевизията си (ВИДЕО)

212

„Силата не е във властта“. Така започва видео, качено днес в профила на шоумена и лидер на партия „Няма такава държава“ Слави Трифонов, с което той обявява началото в най-скоро време на телевизията си „7/8TV“.

Надписът се появява на фона на кадри на премиера Бойко Борисов, пише novini.bg. „Силата не е в популизма“, продължава клипът и показва снимки от качването на лидера на БСП Корнелия Нинова на черен кон. „Силата не е в парите“, обявяват от „7/8TV“, а на заден план бившият ръководител на фалиралата КТБ и бившият шеф на БНБ прегърнати пеят „Назад назад, моме Калино“. „Силата не е в един човек“, продължава клипът и припомня изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че той е инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. „Силата не е в една партия“, визират от 7/8 посланието ГЕРБ. „7/8TV – силата е истина“, завършва клипът, който обещава „скоро!“ да може да бъде гледана телевизията.

От екипа на Трифонов засега отказват подробности дали телевизията ще е само онлайн, или ще бъде излъчвана и ефирно. Очаквало се това да бъде обявено в близките дни.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама