Близнаци: Не си измисляйте сами проблеми

91

Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на широко, но едновременно с това ще бъдете готови за водене на приятна и задушевна беседа. Ако имате нещо да казвате, за да установите или подобрите усещането за близост помежди ви, направете го без колебание. Днес е най-подходящото време за подобни крачки.

Близнаци
Ако направите крачка назад и погледнете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от само себе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, полека довеждайки до край разнообразните задачи, занимавайки се с решаване на несложни организационни въпроси и уреждане на малки недоразумения, възникнали между познати. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Лъв
Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни
Днес най на края ще намерите отговор на онзи въпрос, който Ви е мъчил от доста дълго време. Наистина, ще се наложи доста да се постараете, но в повечето случаи процесът на удовлетворяване на любопитството в повечето случаи минава през доста перипетии.

Скорпион
За Вас този ден е по-скоро сложен, защото ще попаднете в неприятна ситуация, от която няма да е толкова лесно, да намерите изход. Най-лошото е, че може да разчитате само на себе си, а подкрепа, макар и емоционална, въобще не би била излишна. Неочаквано възникващи трудности също няма да повлияят положително на Вашето настроение. Избягвайте споровете с близките – само от Вас зависи , каква ще бъде атмосферата в дома ви. Да се запази мира е не лека работа, но пък е благородна. Хората, които обичате, ще са благодарни за това.

Стрелец
Като цяло този ден е благоприятен, но вечерта ще усетите недоволство от себе си и от обкръжаващите. Не трябва да предявявате към хората завишени изисквания: всеки има силни и слаби страни. Не проявявайте егоизъм и не се затваряйте в себе си – такова поведение ще накара Вашите близки да страдат. Общуването с любимия човек ще Ви достави повече радост, а виж – раздялата може да постави основите на повече неприятности. Днес ще сте склонни към философски разсъждения, но не позволявайте на депресията да вземе връх.

Козирог
Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това положение липсата на комуникация за Вас няма да бъде проблем, а направо ще си е удоволствие. В противен случай ще се чувствате доста некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите чувства и емоции, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, но и не Ви подкрепят така, както би Ви се искало. Няма да чувствате липса от съветващи, но търпеливи слушатели, от които така се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви помогнат разходките, включително и по магазините.

Риби
Искате да получите нещо от някого, но не знаете как да го направите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се запази голямо количество енергия, ако се действа направо. И ако тези хора не са в състояние да Ви дадат желаното, то по-добре да разберете това още от самото начало. Тогава може да насочите усилията си там, където имате повече шансове….

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама