5 жени обвиниха Куба Гудинг-младши в сексуално посегателство

66

Източници от полицията са съобщили пред сайта TMZ, че неотдавна няколко жени са обвинили за сексуално посегателство Куба Гудинг-младши.

51-годишният Гудинг е обвинен от още три жени, чиито претенции датират от 2008 г., 2013 г. и 2015 година. С това общият брой на жените, които обвиняват актьора става пет.

„Това е шаблон“, заяви източник пред The ​​New York Post, отбелязвайки, че всички предполагаеми атаки, които датират от 2008 г., са се случвали в барове и ресторанти в Манхатън.

Една от жените казва, че Гудинг е хванал задните ѝ части в хотел на улица Хауърд в Сохо през 2018 г., докато друга твърди, че той е бръкнал с ръка под полата ѝ, съобщиха източници от силите на реда.

Адвокатът на Гудинг, Марк Хелер, заяви пред The ​​Post в понеделник, че е запознат с допълнителните искове, но подчерта, че срещу неговия клиент са повдигнати обвинения само за два случая.

Що се отнася до обвиненията на жената за случката през 2018 година, той заяви: „Ние смятаме, че това е единственото ново твърдение, вписано допълнително към обвинението. Вярваме, че е напълно неверно и изобщо няма да доведе до никаква присъда“.

Носителят на „Оскар“ за ролята на Джери Магуайър беше арестуван за насилствено докосване през юни, когато 30-годишна жена го обвини, че я е сграбчил за гърдите по време на буйна вечер в бар. Гудинг отрече твърдението, настоявайки, че той е посегнал да докосне ръката ѝ, а не гърдите ѝ, както твърди тя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама