Крадат и обръщат чинове срещу обвинената учителка от с. Яна

71

Родители излизат в подкрепа на г-жа Фани Стоянова

Близки, познати и бивши колеги са се събрали тази сутрин в подкрепа на обвинената учителка от с. Яна. Миналата седмица шестокласничка от училище „Паисий Хилендарски“ обяви, че е ударено от своя преподавателка с чин.

„Има една голяма несправедливост. Бабата на това момиче е нахлула в час и е обърнала чин срещу Фани Стоянова. Физическо насилие от учителя към детето не е имало“, каза дъщерята на г-жа Стоянова.Зет ѝ Антон беше категоричен, че бабата на въпросната ученичка е дошла в училището и е почнала да заплашва учителката.

„В последните 8 години има голям проблем в училището. Преди бяха 80 деца в училището, сега са 40. Г-жа Стоянова пише реално отсъствия на децата, дори ходи по домовете им, за да ги търси и да ги води в час“, каза Антон пред репортер на Bulgaria ON AIR.

„По-миналата седмица е установено, че 300 лева са откраднати от чантата на майка ми. Децата са си признали, че те са ги взели. Тук не става въпрос за парите, а за това, че не трябва да се позволяват такива неща в българските училища“, каза още дъщерята на г-жа Стоянова.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама