Звездна прогноза за понеделник

48

Овните ще довършват важен проект, телците трябва да оправят нещата в живота си, а близнаците ще търпят шегите на любим човек

Овен
Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.
Рак

Обърнете днес внимание на представителя на противоположния пол, който често Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в обществения транспорт или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или иначе – замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?…
Лъв

Постарайте се днес да не стоите над главата на своя любим човек. От това той няма да започне да действа по-добре, само ще се появи и раздразнение и то ще бъде на първо място срещу Вас. Ако толкова е важно за Вас да дочакате свършването на неговата буйна дейност, изчакайте на максимално възможното разстояние.

Дева

Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни

Предстои изключително сложен ден от професионална гледна точка. Възможно е да прекратите сътрудничеството си с отдавнашни партньори, както и за сериозни загуби. Няма кого да обвинявате – проблемът, за съжаление, сте си създали сами. Отношенията, на които много държите, и които са Ви толкова скъпи, се разлагат, и всъщност сега е невъзможно да бъдат хармонизирани. Бъдете търпеливи и се дръжте достойно и не негодувайте срещу човека, който прави глупости под влияние на емоциите. А и никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Ако трябва да сме точни, понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много време, след като сте го докоснали…..
Скорпион

Днес Вашия любим човек няма да вярва в онова, което му кажете, като в най-добрия случай ще го приема за шега, а в най-лошия – за нагла лъжа. В крайна сметка ще се наложи да се въздържате от сериозни разговори по интересуващата Ви тема. Макар и само за да избегнете конфликтите.
Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Устройте си общ ден с название „Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всякакви вкусотии с ръка, Хем ше се витаминизирате с толкова нежност и загриженост…

Водолей

Редно е днес да се замислите, с каква цел ще говорите на своя любим човек това или онова. Постарйте се да стигнете до същността, за да не съжалявате после за непредвидените и неприятни последствия, които значително биха надминали очакванията .
Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама