Фокусник привлече вниманието на премиера във Велико Търново (ВИДЕО)

116

Младият варненски маг Веселин Долмов – Арсен успя да изненада премиера Бойко Борисов и да разсмее множество търновчани с фокуси на пътя в старата столица.

Поводът Арсен да бъде във Велико Търново е професионален ангажимент, но и романтична среща с нежната му половинка Далия. Докато той се разхождал из града, малко преди крепостта „Царевец“ илюзионистът видял кордон от коли, но не предположил, че това е министър-председателят на България. В типичния си стил той започнал да скандира“Бойко, Бойко“, привличайки вниманието му, разказа Веско за „Нова Варна“.

След като Борисов го забелязал, той спрял шофирания от него джип, а Арсен започнал да вади карти от устата си. Въпреки че охраната на премиера видимо не е била доволна от действията на варненския фокусник, той не се е притеснил и продължил да демонстрира таланта си пред Борисов.

Според Арсен премиерът се е завалявал и много е харесал изненадващото улично шоу. Отделил е 3 – 4 минути от натоварения си график за него. В края е пожелал на всички да бъдат живи и здрави и отново е потеглил.

Единственото, за което съжалява Веско, е че не е успял да даде визитка на премиера.

Поводът за посещението на министър-председателя в града бе ритуалът по полагане на военна клетва от първокурсниците в Националния военен университет „Васил Левски“. Там той пристигна заедно с министъра на отбраната Красимир Каракачанов, след като откриха новия 9-километров участък от автомагистрала „Хемус“ между Ябланица и Боаза сутринта.


 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама