Склад в Япония продава коли за смешни пари (ВИДЕО)

135

Австралийски влогър, живеещ в Япония, откри склад, в който за смешни пари се предлагат десетки „нисани“ Skyline и GT-R в идеално състояние.

Меката за почитателите на култовите модели носи името Trust Kikaku. Компанията е специализирана в доставките на оригинални резервни части за R34 и продажба на запазени екземпляри.

Trust Kikaku разполага с отделно хале, където са складирани най-ценните модели. Сред тях има няколко практически нови автомобила. Всички те са опаковани в найлони и очакват търпеливо бъдещите си собственици, пише Факти.бг.

В „менюто“ има както стандартни „скайлайни“, така и доста редки модификации като GT-R V-Spec Nur (съкращение от „Нюрбургринг“), от която са произведени 750 бройки. Най-фрапиращи обаче са цените на предлаганите коли.

Стоков Skyline с четири врати, атмосферен двигател и автоматична трансмисия, например, струва $2 000 (€1 821). Синьо купе GT-T се предлага за $7 000 (€6 375), а черен GT-R – за $9 000 (€8 197). От Trust Kikaku предлагат също да съхраняват вече купените коли, докато новите им собственици от чужбина уредят превоза им.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама