Кога се връща топлото време

60
Вижте какво време ни очаква в следващите дни

Новата седмица започна със студено време. През деня в понеделник температурите ще достигнат 12-15 градуса.

Във вторник съществена промяна не се очаква. Сутринта ще бъде студено, а следобед живакът в термометрите ще достига 11-16 градуса. По-хладно ще бъде на места в Западна България. В южната част на страната градусите ще се покачат до 18. Валежи не се очакват.

В сряда ще започне затопляне и ще бъде предимно слънчево. Сутрешните температури ще варират между 3 и 10 градуса, по-студено – в Западна България. През деня температурите ще бъдат между 17 и 22 градуса, за София – 17, в Централна България – 20-22.

В четвъртък ще се затопли още малко и максималните температури ще бъдат между 21 и 26 градуса, по Черноморието 22 – 24 градуса, за София – около 21 градуса. Отново не се очакват валежи.

В петък ще има разкъсана облачност. В Северозападна България се очаква да превали. Температурите остават високи за октомври.

В събота ще бъде слънчево, но по-хладно, със стойности между 15 и 20 градуса. В неделя отново ще бъде предимно слънчево с дневни температури около 18-23 градуса.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама