Да помогнем на родители от Варна да спасят сина си

104

Венцислава и Даниел от Варна имат нужда от помощ, за да спасят техния първороден син Мартин.

Той е само на 1 годинка и 6 месеца, но страда от остра лимфобластна клетъчна левкемия

За да живее, трябва да бъдат събрани 120 000 евро. Парите са необходими за животоспасяваща трансплантация на стволови клетки в турска болница, а сумата е непосилна за семейството.

Венцислава споделя, че след нормална бременност момченцето се ражда през април 2018 г.. но един профилактичен преглед преобръща изцяло живота им.

След три дни последователно пускане на пълна кръвна картина и обикаляне в четири болници и общо десет кабинета Марти е приет в Детско онкологично и хематологично отделение в УМБАЛ „Света Марина“.

Започват всекидневни изследвания и тежки курсове на химиотерапия. След първия курс на косата и миглите окапват. По-късно състоянието на детенцето се влошава и то влиза в интензивно отделение. С времето страничните ефекти от агресивното лечение отшумяват и той започва да се възстановява.

През последната половин година Мартин и родителите са в болница. Въпреки трудностите, те вярват, че синът им ще се пребори със страшното заболявано, а страхът им е, че няма да успеят да съберат парите, за да го спасят.

Нека да помогнем на семейство да спаси сина си!

Можем да го направим по няколко начина:

– чрез Helpkarma

– чрез дарителска сметка

Банка „ОББ“ АД
Мартин Даниелов Илиев
BG25UBBS80021087045440

За повече информация можете да посетите фейсбук страницата „Помогнете на бебчо да пребори рака“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама