Звездна прогноза за понеделник

79

Овните ще попаднат в неловка ситуация,  телците ще реализират свои планове, а близнаците ще наваксват с изоставени дела

Овен
Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а всеки Ваш пропуск ще привлича вниманието на околните. Отношенията с колегите и шефовете Ви ще се развалят. Доста често ще се налага да доказвате своята компетентност, като ще действате само за да направите нужното впечатление , а това е изключително дрезнещо. За съжаление Вие не оставяте негативните емоции на прага на своя дом, а като следствие от това и личните отношения няма да се подреждат блестящо. Ако сте влюбени, са възможни много сериозни конфликти.

Телец

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Дева

Днес ще Ви бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина компромис няма да бъде възможно да се намери. Навярно тази дейност е по-добре да отложите за по-добро време.

Везни

Вашата озадаченост, че сте изпълнили всичко набелязано, е достойна за възхищение, но е възможно да оказвате върху себе си прекалено голям натиск. Изключително кратките срокове и големите иозискавания, са много лоша комбинация, която на никого не би позволила да преуспее. Днес трябва да осъзнаете, че понякога за да се случи нещо, е нужно време. Другите хора се движат със собствено темпо, и Вие трябва да уважавате това. Търпението е добродетел, с която трябва да се запонаете по-от близо, а и да се опитате да я практикувате.

Скорпион

Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец

 

Козирог

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола, особено в присъствието на своя любим човек, и независимо от неговото поведение. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за адекватна реакция на действията на своята половинка, което може да предизвика множество недоразумения.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво впечатление. Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж – бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.

Риби

По-скоро често, отколкото рядко, емоционалните ситуации действат така, както би трябвало. Само че сега, благодарение на онова, което се е случило при изключително неблагоприятни обстоятелства, действително може да очаквате невероятни и вълшебни резултати. Вашата задача е, да не се опитвате да правите драма за каквото и да било в никакакъв случай, защото само бихте развалили предстоящият щастлив край. Не се замесвайте в ситуации, не заслужаващи Вашите усилия! Правете онова, за което имате сили. Мечтите се сбъдват!

източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама