Наш актьор се жалва в полицията от телефонен тормоз

152

Актьорът и продуцент Башар Рахал е подал оплакване в полицията заради тормоз и закани по телефона.

В ранния следобед в неделя той получил обаждане от непознат номер, научи TrafficNews. Мъжки глас търсил Иван, при което Башар отговорил, че няма такъв. Това обаче разгневило непознатия събеседник, който започнал да ругае актьора и да сипе закани.

След като Рахал затворил, той получил няколко заплашителни SMS-а от същия номер. В тях пишело „знам кой си”, споменавало се и името му, имало и още заплахи.

Притеснен от неочакваната агресия, роденият в Дубай от баща ливанец и майка българка популярен актьор и любимец на дамите, подал жалба в полицията.

Потърсен от TrafficNews, Рахал лаконично заяви, че не иска да коментира случая. Актьорът, който на 20 октомври ще навърши 45 години, се готви за премиерата на филма „Завръщане”, чиито продуценти са той и Ники Илиев. Първи у нас новата лента ще видят пловдивчани.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама