Две сестри умряха от инсулт едновременно, майка им ги погребва с песни и танци

blank

Две сестри, 54-годишната Аманда Уилямс и 57-годишната Жаклин, които бяха в различни страни, починаха в рамките на един ден от една и съща диагноза.

На 5 септември Аманда Уилямс планирала да лети от английския град Шепшед, Лестършир, до германския град Инголщат, за да посети сестра си Жаклин, която била в критично състояние в болницата, пише Metro, цитиран от Блиц. Жената обаче нямала време да отлети: в същия ден се разболяла.

Тя била открита от дежурна медицинска сестра и се опитала да й направи кардиопулмонална реанимация. Аманда била откарана в болница Гленфийлд и свързана към апарат за поддържане на живота. И двете сестри починали в един и същи ден, без да си възвърнат съзнанието. Причината и за двете смъртни случаи била мозъчен кръвоизлив.

Майка им заяви, че се чувствала така, сякаш е била ударена с чук, когато научила за смъртта на двете й дъщери в същия ден. Жената сподели, че дъщерите й били много близки и отбеляза, че са „спонтанни“ личности и обичат да пътуват.

34-годишната дъщеря на Аманда Кели Айкенс заяви, че семейството води преговори с германските власти за доставка на тялото на Жаклин от Германия и планира да организира двойно погребение. Сестрите не искали това събитие да е тъжно: ще има музика и танци, както биха искали Аманда и Жаклин.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

- Реклама -