Мая Манолова обявява програмата си за управление на София

35

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова представя днес програмата си за управление на столицата. Събитието ще се състои от 11 часа в залата на ул. „Оборище“ 5.

Документът съдържа 23 мерки до 2023 г., развити в пет стълба – „София – светла, умна и почтена“, „София – чиста, уютна и зелена“, „София – удобна и подредена“, „София – с грижа за гражданите“, „София – привлекателна и заможна“.

Програмата предвижда ревизия на столичната топлофикация и останалите общински дружества, изграждане на 11 нови парка, довършването на Околовръстното шосе и изграждане на вътрешни градски рингове за разтоварване на трафика в центъра на столицата.

Акцент в управленските намерения на Манолова е развитие на периферните квартали с изграждане на културни и спортни зали, осигуряване на пряк достъп до Витоша с Драгалевския и Княжеския лифт и грижа за чиатотата на въздуха под мотото „Да поемем въздух“!


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

За реклама: https://novavest.bg/реклама