Пловдивчанка с трогателно послание към любимия, който е на мисия в Афганистан

195

С пожелания за ЧРД във видеото се включиха и още близки на Крум Хаджипетков.

Днес своя 40-ти рожден ден отбелязва ефрейтор Крум Хаджипетков, който е снайперист от Българската армия, участвал в 2 мисии в Афганистан през 2012 и 2014 г. В момента, навръх своя празник, той отново е на мисия там, пише trafficnews.

Неговата любима – народната певица Велислава Христозова взе нещата в свои ръце и реши да изненада своя любим с трогателно видео, в което се включват цялото семейство и приятели на Крум.

Клипчето започва и завършва с двете най-важни жени в живота на българския снайперист. Първо, своите искрени пожелания за ЧРД отправя жената, която му е дала живот – неговата майка, а за финал жената на сърцето му, с която са заедно повече от година – Владислава Христозова.

Със сигурност в един такъв ден, когато си далеч от всички тези хора, нещо такова би стоплило сърцето и неминуемо би те накарало да се чувстваш значим и обичан.

За да бъде изненадата още по-голяма и емоционална за рожденика, Велислава се обърна към нашата медия с молба да публикуваме трогателното видео, за да успее да достигне до повече негови приятели и най-вече да се настани трайно в сърцето на Крум Хаджипетков.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама