Документирано: Дете участва в кражба на детски стоки

45

Kрадци посегнаха на детски играчки от магазин в столичен мол. Липсват стоки на стойност над 1000 лева. На записите от охранителните камери се вижда, че при едно от посегателствата участва и дете.

„Никой не може да предположи, че баща и дете могат да направят такова нещо. Вижда се ясно как родителят слага конструктора на стойност 800 лв. в чанта и излиза през вратата на магазина. Никой не предполага, че може да се случи това. Така се възпитават вече и децата“, разказа управителят на магазина за детски играчки Десислава Петрова пред Нова тв.

В същата верига се случва и втора кражба само няколко дни по-късно. „Организирана група от четирима души влизат и разсейват касиерката. Отлепват стикерите от кутиите на конструкторите и излизат необезпокоявани. Подадени са сигнали към полицията, защото тези кражби трябва да бъдат прекратени“, посочи управителят.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама