Роналдо издирва три жени, които му давали безплатна храна като дете, намери се една от тях (СНИМКИ)

912

Появи се една от трите служителки на “Макдоналдс”, които Кристиано Роналдо издирваше, за да им благодари, че са му давали безплатна храна, когато е бил дете.

Суперзвездата на Ювентус обяви, че търси дамите по време на емоционалното си интервю, което даде наскоро за Пиърс Морган от ITV.

Паула Лека твърди, че е една от въпросните служителки на ресторанта в Мадейра, които давали на 12-годишния Кристиано и други играчи от школата на Спортинг (Лисабон) безплатни хамбургери. Понастоящем тя е омъжена и е майка на две деца.

Петкратият носител на “Златната топка” заяви, че иска да върне жеста и да покани трите жени на вечеря в Торино или Лисабон.

“Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен. Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив”, каза той, споделяйки, че една от благодетелките му се казва Една. На другите жени той не знаел имената.

И ето, два дни след излъчването на интервюто се появи Паула Лека, която заяви, че е една от въпросните три жени и с радост би приела покана от футболиста за вечеря.

“Момчетата идваха пред ресторанта и когато имахме останали хамбургери, нашият мениджър ни разрешаваше да им ги дадем. Едно от момчетата беше Кристиано Ронадо и той беше може би най-плахият от тях. Това се случваше почти всяка вечер от седмицата”, разказа Паула Лека пред радио Renascenca. Тя обаче сподели, че е загубила връзка с шефката си Една, която Роналдо назова по име.

“Все още се смея, когато си спомня за това сега. Аз вече разказах за това на сина ми, но той реши, че си измислям, защото не можеше да си представи, че майка му някога е давала хамбургери на Роналдо. Съпругът ми вече знаеше за това, защото понякога той идваше да ме взима от работа вечер и също го виждаше. Забавно е да се върна сега към нещо, които се е случило толкова отдавна.

Всичко това показва скромността на Роналдо. Поне сега всички знаят, че това не е измислица. Ако той ме покани на вечеря, ще отида, разбира се. Първо бих му благодарила, а след това можем да си поговорим за миналото”, каза още жената.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама