Откриха останките на мъж, изчезнал преди 22 г. благодарение на Google Earth

blank

Уилям Милд е бил 40-годишен, когато изчезва безследно през 1997 г. в градчето Лантана, щата Флорида. За последно е бил забелязан в един от баровете, които често е посещавал по онова време.

Според информация на “Гардиън“ мъжът за последно е разговарял с приятелката си, на която съобщил, че скоро се прибира, но така и не пристига в дома им.

Сега 22 години по-късно е открито тялото му. Това е станало благодарение на наблюдателен потребител на Google Earth, който забелязал по-особено петно в езерото, в близост до което се е намирал домът на Милд. Впоследствие се оказало, че петното всъщност е колата на изчезналия мъж, която в продължение на 22 години е стояла потопена във водоема.

Американските власти са извадили автомобила от езерото и на шофьорското място открили останките на мъжа, чиято самоличност по-късно е била потвърдена.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама