Смъртоносно селфи във ваната уби млада жена

783

Вманиачена по селфитата млада счетоводителка почина, след като телефонът ѝ паднал във ваната, в която те се къпела, докато се зарежда.

26-годишната Евгения Шулятяева починала в руския град Кирово-Чепецк след като била ударена от ток от мобилното устройство, което паднало във водата, съобщава „Сън“, цитиран от Блиц. Тялото ѝ е открито от съсипаната ѝ майка Вера минути по-късно. Смъртта на красивата блондинка се разследва от руски следователи, след като в страната имаше серия подобни инциденти.

Преди няколко месеца 15-годишната шампионка по бойни изкуства Ирина Рибникова почина също след като я удари ток от телефона ѝ, който паднал във водата. Тогава експерт обясни, че ако устройството не е било включено в мрежата да се зарежда на 220 волта, нямало да се стигне до трагедията.

Подобна съдба застигна и друга популярна рускиня – 26-годишната Лилия Новикова, наричана „най-красивата играчка на покер“. Тя загинала след масивен токов удар във ваната си в Москва през юни.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама