Ученик скочи от 14-ия етаж в столицата

42

Тийнейджър се е самоубил тази сутрин в столичния жк „Дружба-1“, съобщават от МВР.

Момчето е скочило от 14-ия етаж на блок в близост до езерото. Сигналът за трагедията е подаден в 6.45 часа от случайни минувачи, които са открили тялото на детето, пише dir.bg.

На място са изпратени екипи на полицията. Извършен е оглед. Изясняват се причините, довели ученика до фаталното решение да отнеме живота си само ден, след като започна новата учебна година. По неофициална информация загиналият ученик е живеел в същия блок. Провеждат се и разпити, като към момента не е ясно дали момчето е оставило предсмъртно писмо.

През май 2017 г. седмокласник скочи от балкона на семейното жилище в блок 29 в столичния жк „Дружба 1“ заради любовно разочарование. При пристигането на екипа на „Спешна помощ“ момчето бе живо. То бе транспортирано в лечебно заведение. Въпреки усилията на лекарите, ученикът почина.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама