Волен Сидеров: Ако стана кмет на София, ще спра гей парадите

98

Скоро ще разберете дали ще се впусна в битката за София. Гражданска група ме издигна за кандидат-кмет след вчерашното ми интервю, което медиите отразиха с внушения, че няма да има кандидат от “Атака”.

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Тези хора ме издигнаха, за да спрем гей парадите в София. Ако стана кмет на София, ще спра тези паради. Не е ли заличаване на нацията две жени да отглеждат дете. Има спад в демографията, правят се много аборти, а в същото време се пропагандира джендър идеологията“, каза още той.

„София не е само центъра и “Графа”, а основно жилищните квартали, а те са засегнати от спорни проекти. Има какво да се ревизира и направи“, коментира още Сидеров.

„Не познавам такъв Елен, за малко на пътя да блъсна едно животно елен, но други такива личности не познавам. Какво е направил този Елен Герджиков за общината“, попита той по повод коментара на председателят на Общинския съвет Елен Герджиков във „Фейсбук“ относно подкрепата на Сидеров за Фандъкова с думите „Благодаря, но няма нужда“.

„Каракачанов го издигнах, но се видя как ми го върна – дали с благодарност или с подъл удар в гърба“, смята Сидеров.

„А, има ли „Обединени патриоти“, ако една от трите партии я няма. В ЦИК трите партии за регистрирани“, коментира той.

„Кой разпореди да се нарече този скандал „шпионски“. Щатите спряха Южен поток и АЕЦ „Белене“, а когато Борисов рестартира проекта „Белене“, започна някакъв външен натиск върху нашите институции. Знам какво е да те мачка държавната машина, няма да се учудя от проверки“, завърши Волен Сидеров.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама