Азис не иска още деца

blank

„Не искам още деца. И с Рая не ми е леко, а за още хлапета не ми се мисли”, казва Азис по повод плановете си за семейството, научи HotArena.

Кралят на поп фолка има една дъщеря от най-добрата си приятелка Галя и не планира по никакъв начин да създава повече наследници.

Изпълнителят не крие, че намира време за дъщеря си и й се посвещава винаги когато може, но е толкова зает, че почти не му остава свободна секунда. По тази причина не иска и да чуе за нови деца, тъй като просто няма да има възможност да бъде до тях, пише „България днес”.

Запитан дали не планира да се впусне в политиката и да стане кмет, Азис категорично отхвърли тази идея. „Категорично не! Имаме си добър кмет. Не искам да влизам в политиката. Това не е за мен”, казва още Азис.

За разлика от него, колегата му Милко Калайджиев смята да се пробва за поста градоначалник на родния си град. И може и да успее.

Иначе изпълнителят в момента е на ваканция със семейство Гущерови в Гърция и явно не е в час със случващото се в страната. А, че не се интересува от политика доказва и факта, че взе българският комисар по иновациите и младежта Мария–Габриел за мъж.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама