Джей Ло ще покани всички бивши на сватбата си?

50

Една от най-вдъхновяващите звездни двойки несъмнено е Джей Ло и Алекс Родригес. Певицата и спортистът са заедно сравнително отскоро, но вече градят големи планове за бъдещето.

Преди няколко месеца двамата се сгодиха, а в медиите вече се говори, че плановете за сватбата текат стремглаво. Всъщност, самият Алекс Родригес сподели в интервю една доста пикантна подробност, свързана с тържеството. След като журналистката, която му задаваше въпросите, го притисна с питането дали ще има бивши любови на сватбата, спортистът подходи духовито с отговора: „Разбира се, че ще поканим бивши на сватбата. Всичките! Колкото повече поканим, толкова по-весело ще бъде!“

И тук сме длъжни да споменем, че и Алекс, и Дженифър имат немалък списък с романтични връзки.

Джей Ло бе омъжена за певеца Марк Антъни цели 10 години, от когото има 11-годишни близнаци на име Макс и Ема. Алекс от своя страна споделя две дъщери с бившата си съпруга, Синтия, за която бе женен от 2002 до 2008 г.

Родригес разкри и още любопитни факти около сватбата. Оказа се, че Джей Ло е властна булка, която държи организацията за големия ден да бъде изцяло в нейни ръце: „Когато става дума за планиране на сватбата и Джен е партньорът ти, всичко което трябва да правиш, е да кимаш. Не знам нито къде ще бъде тържеството, нито с какво ще съм облечен, нито кога ще е. Аз просто ще се появя.“

Това ще е четвърти брак за 50-годишната Джей Ло. Самата тя разкри наскоро, че мечтае за голяма сватба в църква и наистина пищно тържество. Също така сподели, че се чувства, сякаш ще бъде булка за първи път, защото предните три пъти е била твърде млада. Вече очакваме с нетърпение сватбата на годината!

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама