Яница отменя участия

1046

Една от най-популярните певици на музикална компания „Пайнер“ Яница отменя участията си до края на седмицата поради здравословни причини.

Дали става въпрос за сезонен вирус или нещо по сериозно, обаче не става ясно.

Фирмата излезе с официално извинение към феновете й и към собствениците на клубове.

„Вярваме, че певицата бързо ще се възстанови и скоро отново ще бъде сред своите почитатели, за да ги зарадва с хитове. Още повече, че след броени дни Яница има специален празник. На 23 септември тя ще отбележи своя рожден ден, който й пожелаваме да посрещне в добро здраве и позитивно настроение.“ – пишат в Planeta.tv.

Едно от участията, което отпада е това в Bushido Club в град Пловдив. Изпълнителката щеше да излезе на сцената на клуба утре – 12 септември, но всички, които са резервивали своите места не трябва да остават разочаровани, защото за доброто им настроение ще се погрижи друга звезда на Пайнер – Теди Александрова.

Последно Яница е пяла за феновете си в Кърджали на 6 септември, като публикува снимки от купонджийската вечер. От тогава тя няма постове в профила си, което подсказва, че вероятно здравословното й състояние се е влошило след това.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама