Тръмп похвали косата си

blank

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново се похвали с прическата си, като заяви, че косата му е по-добра от тази на повечето му приятели.

На митинг пред привърженици в Северна Каролина, Тръмп заяви, че е готов да проведе среща на открит стадион, а не на закрито, за да се настанят всички желаещи. Той изрази готовност да намокри известната си прическа.

„Това би показало поне, че това е собствената ми коса“, заяви американският президент.

„Това е косата ми. Може би не е прекрасна, но мога да кажа, че е по-добра от тази на повечето ми приятели на същата възраст. Много по-добра!“ – добави Тръмп.

Прическата на Тръмп многократно се е превърнала в повод за дискусии в социалните мрежи. Така през 2012 г. певицата Шер се усъмни, че президентът на САЩ има естествена коса.

Тръмп, тогава обикновен бизнесмен, отговори на предизвикателството като написа в Туитър, че за разлика от Шер, при него „всичко е естествено“. След това певицата отказа да пазарува в търговска верига, собственост на американския президент.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама