Писъци и хаос на столичния бул. „Цариградско шосе“

531

Жена е пострадала след инцидент, станал в автобус, движещ се по линия 204, твърдят очевидци.

Извънредно неприятна ситуация се е разиграла преди малко на столичния булевард „Цариградско шосе“, пише БЛИЦ. По думите на очевидец всичко е станало в района на бившия хотел „Плиска“.

„Всичко стана за секунди. Жената почна да пищи, а не знаехме какво й е“, разказва читател на медията. Драмата е станала в автобус, движещ се по линия 204. На място веднага били извикани полицаи и лекари, които откарали пострадалата жена в болница.

Според читателката ранената е пострадала, след като автобусът спрял малко по-рязко. „Май кола засече автобуса. Шофьорът реагира мигновено и наби спирачки, но няколко от пътниците не се бяха хванали и полетяха напред. Дали паднаха върху жената или пък тя сама си падна не разбрах, но поне не е изглеждаше сериозно ранена“, споделя читателката ни. Какви са причините за извънредната ситуация, какво и какво е състоянието на пострадалата жена все още не се знае.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама