ЗНС подкрепя Мая Манолова за кмет на София

56

Земеделски народен съюз (ЗНС) застава зад Мая Манолова и нейната кандидатура за кмет на столицата. София има нужда от ново управление, което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за съдбата на най-големия град в България и неговите жители. Това може да бъде сторено само от силна гражданска кандидатура, подкрепена от широк кръг обществени и политически организации, съобщиха от формацията.

„Мая Манолова е доказала, че никога не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява граждански каузи и да ги превръща в политика чрез законодателни инициативи и публичен дебат. Столичният град има нужда от драстична промяна, която да сложи край на безперспективното развитие, на съмнителните сделки, на опорочените ремонти и да извади на светло начина, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците“, посочиха от ЗНС.

„Модерните градове по света отдавна се управляват със средствата на електронния достъп до информация и услуги, решенията се вземат с участието на гражданите в реално време и връзката на управлението с обществото е непрекъсната. Това гарантира модерна, чиста и безопасна среда за живот и икономическо развитие, от които София се нуждае все повече“, допълниха земеделците.

„В лицето на Мая Манолова като бъдещ кмет, столицата на България ще намери енергията, желанието и способността тази промяна да бъде извършена, властта и ключовите решения за развитието на града да бъдат върнати в ръцете на гражданите, а изпълнението на тези решения да бъде прозрачно и ефективно. Земеделски народен съюз ще работи за успеха на Мая Манолова на предстоящите избори и ще я подкрепя в реализацията на един успешен управленски мандат“, категорични бяха от ЗНС.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама