Венци и цветя бяха поднесени пред паметната плоча на младши -лейтенант Кръстьо Стоянов

58

Венци и цветя бяха поднесени пред  паметната плоча на младши -лейтенант Кръстьо Стоянов – пожарникар от РСПБЗН-Пазарджик, загинал при гасене на пожар в Белово станал на 07 септември 2000 година. Вчера се навършиха 19 години от трагичната смърт на огнебореца. Десетки оставиха венци и цветя пред паметната плоча поставена в негова чест на входа на СОУ „Александър Иванов-Чапай“ в Белово. На церемонията присъстваха семейството и близки на загиналия пожарникар, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Дудов, представители на Общинския съвет и администрацията на гр.Белово, пожарникари от районните служби в Пазарджик и Белово, ръководството и преподаватели от училището, граждани. 

Как бързо отминаха тези 19 години, ще отминат още много, но споменът за него винаги ще е в сърцата ни. Където и да се намираме винаги ще го споменаваме с добро, защото той остави у нас човешкото си и колегиално отношение. С тези думи се обърна към присъстващите на поклонението в двора на училището комисар Ангел Дудов. В знак на преклонение и уважение към личността на младши-лейтенант Стоянов всички застанаха на колене в едноминутно мълчание. 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама