Нинова: Нямам конфликт с Мая Манолова

42

Нинова: На Борисов няма да му е лесно, ако двете с Манолова атакуваме София.

Кандидатите, които БСП издига, макар и с инициативни комитети, нямат идейно разминаване с левицата, каза още тя.

Градската конференция на БСП в София ще реши дали да подкрепи Мая Манолва за кандидат за кмет на столицата, заяви Корнелия Нинова в предаването „Тази сутрин”.
„На Бойко Борисов няма да му е лесно, ако двете с Манолова атакуваме София. Основната ни цел е промяна на модела на управление на общините“, посочи тя.
Лидерът на БСП заяви още, че никога не е имало конфликт между нея и Мая Манолова, като един път са разменили различни мнения публично и това е било по темата за Истанбулската конвенция.
„Никоя партия не е излязла с платформа какво ще прави в общините. Само БСП и то още преди месец – в началото на август. Тогава ги предизвиквам – дайте идеите, дайте платформите си”, призова Корнелия Нинова.
Тя отбеляза, че кандидатите, които БСП издига, макар и с инициативни комитети, нямат идейно разминаване с левицата.
„На много места в големите градове нашите кандидати са авторитети, в политическия ни опонент се усеща тревога“, отбеляза още Нинова.
„Има тревога по следната причина: господин Борисов е много добре информиран какво става в ГЕРБ, какво става при нас. При тях има вътрешни проблеми – махат едни кметове, слагат други, паралелни кандидатури, разделение в структури и т.н. Ние това сме го преживявали, той има информация за това, вероятно има тревога“, посочи Нинова.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама