Мъж „спаси“ колата си от урагана „Дориан“, като я паркира в кухнята (СНИМКИ)

43

В отговор на предизвикателството на съпругата си и за да го предпази от урагана „Дориан“, мъж от Флорида успя да паркира автомобила си „Смарт“ в кухнята на дома си. 

От една страна, Патрик Елдридж от Джаксънвил не искал природното бедствие да „отнесе“ возилото, а от друга, държал да докаже на жена си, че подобен ход е възможен, предаде агенция „Асошиейтед прес“, цитирана от БТА.

„Казах му, че няма начин да успее. Той заяви, че може. Така че мъжът ми отвори двойната врата и паркира автомобила в кухнята без никакви проблеми. Бях удивена, че возилото се побра“, разказва съпругата на Патрик – Джесика Елдридж.

Жената допълва, че ѝ се налага да заобикаля автомобила, за да може да готви и сервира.

„Надявам се, че след като ветровете утихнат, мъжът ми ще изкара возилото от кухнята. На мен не ми пречи толкова, но кучетата ми са объркани“, казва Джесика.
По пътя си към крайбрежията на Джорджия, Южна Каролина и Северна Каролина, ураганът Дориан подмина „на косъм“ Джаксънвил, Флорида.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🇺🇸 — FLORIDA: A Florida man parked his smart car in his kitchen to protect it from Hurricane Dorian because he didn’t want it to “blow away” and to prove that he can park his car there.

Публикация, споделена от BELAAZ NEWS (@thebelaaz) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама