Манолова показва екипа си, в който има голяма изненада

252

Известни личности от обществения живот и културата, предимно с десен политически профил, както и граждански активисти се очаква да застанат до Мая Манолова в предизборната й кампания за кмет на столицата.

Днес точно в 10 часа в зала 10 на НДК инициативен комитет ще издигне кандидатурата й за градоначалник, пише offnews. Името на председателя му се пази в тайна и се смята, че то ще е първата голяма изненада в предстоящото политическо състезание.

За да се включи в кампанията, вчера Манолова депозира оставката си като омбудсман. Подписи за включването ѝ в изборната надпревара ще се събират от петък.

Бившият омбудсман вероятно ще получи разнопосочна политическа подкрепа. Няколко от по-малките десни партии са готови да я припознаят за своя, а същото важи и за БСП. Столитницата вече обяви, че ще обяви решението си на 11 септември.

Мая Манолова се определи като „граждански кандидат“ за кмет на столицата. Тя обясни, че търпението ѝ се е изчерпало, след като години наред е била „пощенска кутия“ за мъките и недоволството на хората, а работата ѝ е била бойкотирана, включително от Народното събрание.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама