Премиерът: Никой не е помагал на Манолова повече от мен

26

Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше често не само при мен, но и при министрите.

„ГЕРБ искаше да ѝ отмъсти за Костинброд, аз не позволих. Всички нейни закони през целия ни мандат бяха приети, въпреки съпротивата, която имаше и в ГЕРБ, и в парламента. Единствените претенции, които имаме спрямо нея, са свързани в интервюто, в което казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата, когато всичко, което поискаш, ти се случва“.

Това каза премиерът Бойко Борисов в коментар на кандидатурата на омбудсмана за кмет на София. Изявлението му бе направено по време на съвместна пресконференция със СДС за предстоящия местен вот, предава dir.bg.

“Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е елементарна, за съжаление. Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира”, каза Борисов по повод обвиненията, че е пратил хора да следят Манолова, докато си прави прическа.

ГЕРБ и СДС застават зад настоящия кмет на Монтана Златко Живков за шести мандат, обявиха лидерите на двете партии Бойко Борисов и Румен Христов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама