Джулиана Гани става героиня в уеб сериал

75
Снимка: Марица

Джулиана Гани ще бъде героиня в най-новия уеб сериал на Vbox7. Поредицата ще носи интересното име „Салонът“, в който известната моделка ще бъде в ролята на фризьорка.

Героинята й носи името Джиджи, а единственото нещо, в което е готова да се закълне, е личният й хороскоп.

„Аз съм готина,модерна,разкрепостена и..много влюбена. Моята героиня носи чара на модерната жена,която е предана на своите приятелки, малко суетна и..пред фалит“, споделя самата Джулиана в социалните мрежи.

Припомняме, че наскоро името на пловдивчанката бе замесено в скандал с фитнес инструктора Ричард Величков. Тогава Ричард публично обиди блондинката и нейното гадже Илиян. Той каза, че тяхната книга за отслабване е неефективна и нарече Гани „свиня“, а Илиян – „псевдо инструктор“.

„Нямам нищо общо с това! Оценявам нападките му като лични, защото търси внимание. Благодаря на моите фенове за подкрепата, която ни оказаха“, отговори пред TrafficNews моделката на нападките.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама